Lej en webmaster

Få hjælp til opdateringer og løbende vedligeholdelse

En hjemmeside skal vedligeholdes og opdateres løbende. Hvis du hellere vil fokusere på andre opgaver i din virksomhed, kan du leje mig som din eksterne webmaster. Her kan jeg stå for løbende drift, opdateringer, redigering af indhold og mange andre opgaver, i præcist det omfang du har behov for.

- en webmaster kan tage sig af de fleste opgaver med din hjemmeside
Her er 6 eksempler
01
CMS opdatering / sikkerhed

Opdatering af CMS

Hvis du har en hjemmeside med et CMS, skal det holdes opdateret for at sikre mod hackerangreb (hvilket kan koste en virksomhed dyrt). Her kan din webmaster sørge for at CMS’et hele tiden er opdateret, og samtidig bliver der taget backup før hver opdatering, så det hele kan rulles hurtigt tilbage hvis der skulle gå noget galt under opdateringen.

02
indholds opdatering

Opdatering og tilføjelse af indhold

Uanset om din hjemmeside er med et CMS eller ej, så kan din webmaster hjælpe med at redigere indhold og tilføje nyt indhold som f.eks. produktnyheder, prislister, blogindlæg og meget andet. Her sender du blot en mail indholdet, og så bliver det sat pænt op på din hjemmeside.

03
web rådgivning

Rådgivning og koordinering

Det er sjældent nok bare at ligge en fantastisk hjemmeside online, der kan være behov for at arbejde med annoncering, sociale medier, SEO eller andre former for online marketing. Med webmaster service kan du både få rådgivning og håndtering af disse og andre emner. Og din webmaster kan tage sig af koordinering med andre marketingbureauer.

04
design

Design- og funktionsændringer

I takt med virksomhedens egen udvikling og den udvikling der hele tiden sker på nettet, kan der være behov for små designændringer og tilføjelser af nye funktioner på din hjemmeside. Med webmaster service, kan du nemt og hurtigt få foretaget den slags ændringer, uden at skulle betale den normale timepris.

05
overvågning af hjemmeside

Hjemmeside overvågning

Det er vigtigt at der bliver holdt øje med om din hjemmeside kører optimalt, om der er noget som skal opdateres, eller om der sker ændringer som kan have konsekvenser for placeringen i søgemaskiner. Din personlige webmaster kan her sørge for denne overvågning af din hjemmeside, og foretage nødvendige foransatltninger hvis nødvendigt. Samtidig kan du få løbende afrapoportering på hvordan din hjemmeside performer.

06
hjemmeside support

Support

Når du har webmaster service, så har du også altid en webekspert du kan kontakte via mail eller telefon, hvis du har brug for hjælp eller spørgsmål omkring din hjemmeside og online tilstedeværelse. Det er dog ikke nødvendigt med en webmaster service i forbindelse med levering af en ny hjemmeside, for der følger altid gratis hjælp med så du kommer godt i gang med at bruge din nye hjemmeside.

Få en personlig webmaster og betal kun for det du har brug for

Serviceaftaler for hjemmesider indeholder ofte en masse som du og din virksomhed ikke har brug for, og det du faktisk har brug for, viser sig ofte at koste ekstra. Jeg har valgt en lidt anden tilgang, her kan du nemlig vælge mellem en fast serviceaftale hvor indhold og dermed pris skræddersys til dine faktiske behov, eller købe et klippekort til webmaster service og på den måde stadig spare på den almindelige timepris.