Ny hjemmeside?

Få en ny hjemmeside der skaber resultater

De fleste bruger i dag internettet til research om produkter og services, før de kontakter en virksomhed eller foretager et køb. Og her danner virksomhedens hjemmeside grundlag for hvordan kunden oplever virksomheden, og det den har at tilbyde. Et professionelt og gennemtænkt hjemmesidedesign er således afgørende for om kunden vælger dit produkt eller serviceydelse.

- der er mange gode grunde til at vælge en ny hjemmeside fra Odina
De 8 vigtigste
01
unikt design

Unikt hjemmeside og lækkert design

Ny professionel hjemmeside, som er skræddersyet til virksomhedens behov, identitet og målgruppe. Du får en flot og moderne hjemmeside som efterlader den besøgende med et positivt førstehåndsindtryk, og der er selvfølgelig taget højde for at designet skal være responsivt så siden virker på alle computer, tablet og mobil enheder. Kort sagt så får du et hjemmesidedesign som matcher dine ønsker og samtidig skaber de bedste vilkår for resultater.

02
brugeroplevelse

En fantastisk brugeroplevelse

Der bliver gennem hele processen arbejdet med UX Design, som bl.a. sikre at hjemmesiden er brugervenlig, æstetisk tilfredsstillende, og behagelig, og så skal siden faktisk løse det behov der ledte brugeren ind på websiden i første omgang. En fantastisk brugeroplevelse er ikke alene afgørende for om et besøg konverterer til en kunde, men også vigtig når det kommer til kundetilfredshed og loyalitet.

03
søgemaskineoptimeret

SEO - optimeret til at blive fundet

Selv de bedste hjemmesider er ikke meget værd hvis de ikke bliver fundet af målgruppen. Derfor er søgemaskineoptimering tænkt ind fra starten, så designet har et stærkt SEO fundament. Teknisk SEO er ikke noget som umiddelbart kan ses med det blotte øje, men det er yderst vigtigt, da det er grundstammen i et website som er optimeret til at blive fundet i søgemaskiner. 

04
indholds opdatering

Tilføj og rediger selv indhold

Med et CMS som Wordpress kan du nemt tilføje tekster, billeder og andet indhold eller redigere i eksisterende indhold på hjemmesiden. Hvis du ikke har behov for at kunne redigere indhold selv, så kan en statisk hjemmeside være en bedre løsning - der er fordele og ulemper ved begge dele, men vi skal nok hjælpe med at finde præcis den løsning du og din virksomhed har behov for.

05
hurtig hjemmeside

Hurtig og driftsikker

Ingen kan lide langsomme hjemmesider, og det gælder ikke kun sidens besøgende, søgemaskiner foretrækker nemlig også websider som er hurtige. Derfor er hastighedsoptimering og test en vigtig del af arbejdet med dit nye site - så det både er hurtigt og driftsikkert. Der testes både under udarbejdelse, før levering og efter den er lagt op hos din webhost.

06
skræddersyet hjemmeside

Bygget efter dine faktiske behov

Vi bygger din hjemmeside fra bunden, og designer den ud fra dine ønsker og behov. Vi tænker også din målgruppe ind i designprocessen, det er trods alt dem der skal bruge din hjemmesiden. For os er det vigtigt du får den hjemmeside du faktisk har brug for, og som understøtter det formål du har med siden, derfor er der ingen CMS tvang eller faste moduler, og derfor bliver der lagt meget energi i at få klarlagt dine behov i det indledende arbejde.

07
billig hjemmeside

Attraktive priser - ingen bindinger

Professionelt webdesign af høj kvalitet til gode priser med attraktive vilkår. Her betaler du kun et engangsbeløb, og så ejer du selv din hjemmeside. Der er således ingen bindinger, og du kan selv bestemme hvor du vil hoste siden, og lade andre overtage udvikling og vedligehold i fremtiden, hvis du ønsker. Her er heller ingen dyre pakkeløsninger, så du betaler heller ikke for noget, du ikke har brug for.

08
dygtig webdesigner

Professionel webdesigner

Når du vælger Odina til at levere en skræddersyet hjemmesideløsning, så får du en dygtig og dedikeret webdesigner, som er med dig hele vejen. Her er ingen slagskonsulenter du skal igennem først, du får én kontakt person du kan henvende dig til gennem hele forløbet - både før, under og efter levering.

Endnu mere end et godt hjemmeside design

Efter mange år som freelance webdesigner, har jeg startet et webbureau, som er specialiseret i webdesign af høj kvalitet og hjemmesider som er optimeret til at skabe resultater. Her får du stadig en hjemmeside af højeste kvalitet, designet af en professionel webdesigner, men som dedikeret webbureau kan vi nu tilbyde endnu mere når det kommer til hjemmeside design og alt omkring den digitale tilstedeværelse.

Ny professionel hjemmeside, der skaber resultater

Klar til en professionel og resultatskabende hjemmeside?

FAQ - Typiske spørgsmål & svar

Hvilket CMS bliver siden lavet i?

Vi finder sammen den løsning som passer bedst for dig. Men generelt arbejder vi med tre forskellige typer CMS, som hver har deres fordele og ulemper.
1. WordPress, der er verdens mest benyttede CMS, og som kan tilpasses til at kunne stort set alt, men som også har nogle ulemper da det er lidt tungere og og mere udsat sikkerhedsmæssigt.
2. Simpelt Odina CMS, som er lynhurtigt og kræver meget lidt vedligehold, men med begrænsede muligheder. En god løsning hvis man gerne vil kunne rette i tekst og billeder, men ikke har behov for mere advancerede CMS funktioner.
3. Statisk website, som faktisk ikke er et CMS (vi har dog et internt system der nemt lader os rette i indholdet for kunder). Her kan du ikke selv redigere og tilføje nyt indhold, til gengæld er det super hurtig og sikkert.

Hvor lang tid tager det?

Det er meget forskelligt, og afhænger af projektets omfang, hvor hurtigt vi får leveret materiale som tekst og billeder, hvor hurtigt du reagere på vores spørgsmål, og om vi har mulighed for at gå i gang med det samme. Det kan godt tage 1-2 måneder, fra vi starter til siden ligger klar på dit domæne. Det vigtigste er, at vi når i mål med et resultat du er tilfreds med og som kan yde sit bedste når det bliver lagt online. Har du en specifik eller kort tidshorisont, så finder vi en løsning på det.

Hvordan foregår designprocessen?

Først tager vi en snak om dine behov og ønsker, og vi fortæller om dine muligheder. Herefter kan vi komme med et uforpligtende tilbud med en fast pris. Hvis du godkender tilbudet, laver vi et hurtigt designudkast og tilpasser det ud fra din feedback. Derefter går vi i gang med det egentlige design af siden, hvor du løbende kan følge med og godkende det udførte arbejde. Når alt er færdigt og du er tilfreds, så sender vi en faktura på det aftalte beløb, og uploader siden til dit webhotel efter betaling. Vi hjælper dig selvfølgelig i gang med din nye hjemmeside, og sikrer os at alt kører perfekt hos din valgte webhost.

Er der nogen løbende omkostninger bagefter?

Du skal selvfølgelig have et webhotel og et domæne, som betales til henholdsvis din valgte webhost og DK-hostmaster. Men der er ingen løbende omkostninger til Odina.

Virker hjemmesiden på mobilen?

Ja, vi leverer kun webdesign som er fuldt ud responsive, og som derfor virker optimalt på både computer, tablet og mobil.

Hvad er prisen for skræddersyet webdesign?

Her ville jeg rigtig gerne kunne skrive en pris på din nye hjemmeside, men ingen seriøs webdesigner vil kunne give en pris på skræddersyet design uden først at vide hvad behovet er, da der jo er tale om design som er tilpasset præcist din virksomhed, og ikke et værdiløst standard produkt. Derfor vil jeg gerne snakke med dig, så vi kan få afklaret behov og muligheder, hvorefter jeg har et godt grundlag for at give en fast pris du kan regne med - husk det koster ikke noget at få et tilbud, men det kan være dyrt at lade være.

Hvad, hvis jeg ikke selv har nogen billeder?

I de fleste tilfælde anbefaler vi du selv leverer de billeder der skal bruges, hvis du ikke har nogen, anbefaler vi du benytter en professionel fotograf. Ellers kan vi være behjælpelige med at købe licens til nogle professionelle Stock billeder, som kan være et nemt og billigt alternativ.

Kan jeg selv rette indhold?

Ja, det kan du godt hvis du vælger et CMS. Der er flere forskellige muligheder, og vi skal nok hjælpe med at finde frem til den løsning der bedst passer til dine behov, og som giver den bedste balance mellem funktioner og driftsøkonomi.

Kan jeg få hjælp til at bruge siden?

Selvfølgelig, du får altid en vejledning i hvordan du bruger din nye hjemmeside, og du kan altid ringe og skrive til os.

Hvad, hvis jeg har ændringer til designet?

Under designprocessen holder vi dig løbende opdateret, hvor du har mulighed for at komme med ændringer inden for de aftalte rammer, så vi er sikre på du er tilfreds med resultatet når siden er klar. Har du på et senere tidspunkt ændringer eller nye behov, så kan det udføres til en fordelagtig pris.