Om Odina

Odina er et freelance design bureau som tilbyder professionelt webdesign, og rådgivning om online strategi.

Dedikeret freelance webdesigner

Jeg hedder Thomas, er webdesigner og ejer af Odina. Jeg hjælper virksomheder med at gøre besøgende på deres hjemmeside til nye kunder, gennem stratetisk webdesign som er skræddersyet til virksomheden og dens målgruppe.

For mig er webdesign en passion og jeg elsker mit arbejde - det tror jeg er et godt grundlag, for at skabe fantastiske løsninger. Og så er det super tilfredsstillende at lave noget som hjælper virksomheder med at få nye og loyale kunder, og samtidig giver hjemmesidens besøgende en god oplevelse, mens de får opfyldt det behov der ledte dem ind på virksomhedens hjemmeside.

Thomas - Freelance webdesigner
Thumbs up

Mission & værdier

Odina's mission er at tilbyde skræddersyede hjemmesider af høj kvalitet, som giver øget omsætning i virksomheder, ved at skabe fantastiske digitale oplevelser for besøgende, så flest muligt konvertere til kunder.

Mit arbejde er altid præget af kerneværdier som ærlig jordnær dialog, gennemsigtighed, attraktive priser og en stræben efter den bedste løsning for dig og din virksomhed.

Læs mere:
8 gode grunde til at vælge en hjemmeside fra Odina

Historie

Odina blev stiftet i 2006 af Thomas Balle, der har mere end 20 års erfaring inden for webdesign, programmering, internet og UX design.

Udover arbejdet som freelance webdesigner, har jeg i Odina drevet en række egenudviklede  webmedier der sammen har serviceret over en million besøgende hver måned. Så med Odina får du ikke bare en dygtig webdesigner, men også en webekspert med reel erfaring i at drifte og tiltrække besøgende til hjemmesider.

I slutningen af 2019, har jeg valgt at udfase mine egne medier, for at fokusere fuldt ud på webdesign, og Odina skifter derfor navn til webkilde og bliver til et dedikeret webbureau, hvilket du kan læse mere om her:

Fra freelance webdesigner til webbureau
Åben hånd med logo

Webdesigner i hele Danmark

Odina's fysiske adresse ligger i Vejen, mellem Kolding og Esbjerg, men jeg hjælper kunder i hele Danmark. Det meste kommunikation omkring hjemmeside udvikling og tilhørende services kan klares via mail og telefon, og kræver derfor ikke nødvendigvis fysiske møder og lang transporttid - hvilket i sidste ende gør det billigere for dig.